fbpx

APOEM, een 100% natuurlijke beleving voor de zintuigen!

De cosmeticabranche ontwikkeld steeds meer producten die volledig vrij zijn van dierlijke en toxische ingrediënten!

Onze nieuwste belevingsmerk APoEM, vanaf 1 april verkrijgbaar bij Ambiance Beauty,  is zowel vegan als 100% natuurlijk.

Het kleine zusje van Sepai

APoEM is niet ons eerste vegan merk. Sinds een aantal jaren werken wij met top segment merk Sepai in de salon. Zij zijn sinds enkele maanden 100% vegan. En nog steeds is dit merk wetenschappelijk gezien het beste op het gebied op anti-aging. Onze core business. Onze passie.

Maar wil niet iedereen af en toe gewoon even genieten? Genieten van heerlijke geuren en texturen die je terugbrengen naar mooie herinneringen.We hebben allemaal wel eens behoefte aan een behandeling zonder poespas. Een fantastische massage van top tot teen. Dit gaan wij mogelijk maken met APoEM vanaf 20 mei 2019. Verwenbehandelingen voor gezicht en lichaam. Voor iedereen die behoefte heeft aan een totaalbeleving voor de zintuigen.

De geboorte van een nieuw merk

APoEM is geboren als een droom van oprichtster Paola Gugliotta. Ze is expert op het gebied van toxische vrije formuleringen en actieve ingrediënten en heeft, volgens degenen die haar kennen, ‘een magische toets bij het formuleren van haar producten’.

Deze ontwikkelaar van drie technische cosmeticamerken (waaronder Sepai in 2008), echtgenote en moeder van 3 en heeft een hectisch leven. Als ze zich wil ontspannen, trekt ze zich graag terug in haar fort om te formuleren. Dit is haar uitlaatklep. Het idee van APoEM werd geboren toen ze veilige en toch effectieve producten voor haar familie formuleerde. Ze wilde in die formules een klein beetje van haar jeugd met hen delen.  Haar kinderdromen brachten haar terug naar lange wandelingen in Toscane en naar de uren in de keuken om heerlijke maaltijden te bereiden.

Dit werd een merk om je zintuigen te laten ontwaken zodat je opnieuw je positieve en vreugdevolle momenten kunt herbeleven en eindelijk wat tijd voor jezelf kunt nemen , om te relaxen en genieten. De aromatherapie zorgt voor harmonie en het bio-plasma dat wordt verkregen uit zorgvuldig geselecteerde botanische extracten zal je huid genezen.

Natuurlijk en transparant

APoEM, ontwikkeld in 2017, is de eerste ter wereld die de ISO 16128-normen volgt in de formuleringen van al hun producten. Alle actieve ingrediënten zijn afgeleid van natuurlijke stoffen, waaronder: plantaardige extracten, bloemenwater en natuurlijke plantaardige en essentiële oliën. Kernwaarden zijn veiligheid (geen grijze ingrediënten/100% goedgekeurd) en transparantie (de exacte percentages natuurlijkheid worden vermeld).

Prijzen

De producten zijn ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd. De product prijzen liggen tussen de € 15,00 en € 54,00. Onze APoEM verwenbehandelingen voor gezicht en lichaam kun je ondergaan in onze speciaal daarvoor ingerichte behandelkamer en zijn te reserveren vanaf 20 mei voor € 75,00 per behandeling. Dus…. behoefte aan tijd voor jezelf? Wil je relaxen en genieten: APoEM!

, ,