fbpx

Anti-aging Mango Salsa

In onze zoektocht naar de mooie prachtige huid is het belangrijk om eens zelf in je keukenkastjes te gaan kijken. Voordat je kijkt naar je huidverzorgingsproducten. De opmerkingen: ‘voordat er medicijnen bestonden, was er eten’ inspireert ons om iedere maand een recept met jou te delen!

Cellulaire hydratatie speelt een belangrijke rol in onze algehele gezondheid en veroudering. Sterke cellen die een optimale hoeveelheid water bevatten, zijn onze sleutel naar een prachtige huid! Het is belangrijk om je water ‘te eten’, het water dat ingekapseld zit in ons voedsel. Wanneer je ‘water eet’ door 4-8 porties rauwe fruit en groente te eten zul je niet zo vaak meer naar de wc hoeven als met water drinken. De hydraterende elementen blijven langer in het lichaam en je krijgt de voedingsvoordelen van groenten en fruit nog eens als bonus!

Anti-aging Mango Salsa

Dit recept is speciaal ontwikkelt om jouw huid jong te houden! Deze recepten zullen je ondersteunen in jouw weg naar een mooie huid!

Serveer met volkoren pitabrood of volkoren tortilla chips. (Koel serveren)

Ingrediënten

  • Eén mango, in blokjes gesneden;
  • 1 tomaat, in blokjes gesneden;
  • 1 kleine witte ui, in blokjes gesneden;
  • 15 g verse koriander;
  • 1 jalapeño, in blokjes gesneden;
  • 2 theelepels extra vierge olijfolie;
  • 1 eetlepel limoensap.

Mango’s zijn een anti-aging vrucht die een uitstekende bron is van vitamine A, bèta-caroteen en vitamine C. De mango helpt bij het opbouwen van collageen en behoud van een gezonde huid.

Jalapeños zijn een uitstekende bron van vitamine C en capsaïcine – een krachtige antioxidant die celbeschadiging helpt voorkomen en vertraagt het verouderingsproces.

Bereiden

Gooi alles samen in één grote schaal even goed doorroeren en klaar!

Wil je hulp bij het maken van de juiste beslissingen op het gebied van voeding? Neem dan contact met ons op! Of wil jij iedere maand een nieuw gezond recept ontvangen in jouw mail? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Meer gezonde recepten? Bekijk hier al onze recepten!

Anti-aging mango salsa

, , , ,