fbpx

Groot nieuws! Ambiance Beauty gaat verhuizen!

Zoals sommigen van u al opmerkten hebben wij het pand aan de Oude kerkstraat na 12 intensieve jaren inmiddels verlaten. Waar we naartoe gaan, dat onthullen we zeer binnenkort. Maar dat geweldig wordt, dat staat vast.

  • Zolang deze 2e lockdown duurt brengen wij onveranderd alle producten tot aan uw voordeur.
  • Zodra de schoonheidsspecialistes groen licht krijgen en wij het behandelingen mogen hervatten kunt u, zolang de verbouwing van de nieuwe lokatie duurt, terecht op onze tijdelijke Pop -Up lokatie.
  • Wij blijven bereikbaar via de mail en onderstaand telefoonnummer

 Onze Pop-Up salon

Zodra de contactberoepen de deuren weer mogen openen kunt u bij ons terecht op onze tijdelijke lokatie. Wij bevinden ons tot de heropening van onze nieuwe lokatie  op de eerste verdieping van het WestCord Hotel Delft. De behandeling zal plaatsvinden in een  studio van het hotel, met de privacy, producten en kwaliteit zoals u van ons gewend bent. Zodra u een mail van ons ontvangt over de hervatting van onze behandelingen kunt u hier ook terecht voor uw producten.

WestCord Hotel Delft

Olof Palmestraat 2 2616LM Delft +31(0)158889010 delft@westcordhotels.nl  
WestCord Hotel Delft is centraal gelegen aan de A13, tussen Rotterdam en Den Haag, op een steenworp afstand van de pittoreske binnenstad. Het hotel is volledig ingericht en gestyled door de designers van het naastgelegen IKEA, met uiteraard een touch van Delfts blauw. U kunt met de trap of lift naar de eerste verdieping waar u plaats kunt nemen in de wachtruimte. Parkeren is voor u gratis.