fbpx

NIEUW! VITALIDERMA SKIN DIET PROGRAM

VITALIDERMA SKIN DIET PROGRAM

VITALIDERMA  is een programma van 12 weken voor huid en lichaam. Dit ‘dieet’ voor de huid zorgt voor  een verhoogde stofwisseling. Met als resultaat: een volledige reset en een langdurige detox van de huid en het hele lichaam op 3 niveaus. Ons nieuwe programma bestaat uit:

  1.  een Algen en Kruidenpeeling uitgevoerd door onze beauty professionals. Afhankelijk van het gewenste resultaat kies je voor 3 of 5 behandelingen van 45 minuten per keer. De summer edition maakt het mogelijk deze behandeling ook in de zomer in milde variant te ondergaan.
De  kruidenpeeling bevordert de celdeling van uw huid, waardoor er sneller een “nieuwe huid” aan het huidoppervlak verschijnt. Dit proces, dat normaal gesproken een maand duurt, wordt verkort tot ongeveer tien dagen. Ideaal bij acne, pigmentvlekken, littekens (oppervlakkig), grove poriën, rimpels en een verslapte huid. De behandeling kan als kuur maar ook eenmalig worden toegepast. 

2. een diepe intensieve huid lichaamsreiniging door middel van een detox drank.  Deze detox drank bestaat uit 20 geneeskrachtige plantenextracten. Het drankje verhoogt naast de ontgiftende werking ook de energiehuishouding, werkt ontslakkend en stimuleert de vetverbranding (vegan en biologisch). Daarnaast ontvang je een detox guide met do’s en don’ts voor thuis.

3.een Home Skin Diet -een kleine basis aan zuurstofverhogende thuisproducten voor de huid

Wat doet het?
Een reset voor huid en lichaam. Meer zuurstof, een verhoogde vochtdruk dus een versnelde celdeling. 
De cellen ontdoen zich van hun afvalstoffen zonder dat deze blijven zwerven in het lichaam.

*Prijzen vanaf €85,- per behandeling

Meer over VITALIDERMA :

Het menselijke organisme is gezegend door de natuur en de evolutie van een krachtig vermogen tot zelfregeneratie.

Het Spaanse merk Vitaliderma (Vitale huid) staat voor natuurlijke  producten die de huid herstellen, verjongen en verfrissen. De Vitaliderma huidproducten bevatten uitgekiende extracten van geneeskrachtige planten van over de hele wereld. De huidverzorging producten zijn samengesteld met de meest innovatieve technologische wetenschappen.