Aromatherapie verwennerij

Aromatherapie

Mijn huid, mijn toevlucht, mijn gedachtes, mijn kracht. De geuren, mijn mooiste herinneringen worden getransformeerd naar evenwicht en wellbeing.

We nodigen je uit om een nieuw ritueel met een holistische benadering te ontdekken. Die zijn focus heeft op wellbeing en een gezonde huid voor de balans van energie met emoties. Met volledige bewustzijn van lichaam en geest. Alles voor een perfecte huid.

APoEM biedt een gezichts- en lichaamsritueel aan, die een ervaring geeft met de natuur als inspiratie waarin een holistisch samen spel ontstaat tussen werkzaamheid van cosmetica, de de huid reinigen en herstellen. Verbetert zijn tekortkomingen, beschermt op een natuurlijke manier met aromatherapie en muziek in combinatie met massages die onze emotie streelt en balans geeft.

Tijdens deze behandelingen maken we gebruik van geur verbindingen van de aromatherapie om vergeten herinneringen te herstellen. En we halen deze naar het heden om ze opnieuw te laden met positieve energie.

NU te boeken:

Kies uit 3 APoEM rituelen (of combineer gezicht en lichaam)

  • Gepersonaliseerd mindfulness ritueel lichaam: Detox body peeling//Shiatsu massage//Body olie massage met o.a. hennep, chiazaad en avocado extract//Pinda treatment(stempelmassage)//Verzorging//60 minuten €90,-
  • Mindfulness ritueel gezicht (afgestemd op huidbehoefte): Detox Cleansing gezicht 3 fasen//Restore//Massage//Replenish glow mask//Aanvullende verzorging//45 minuten €65,-
  • ***** ritueel LAS TIERRAS CANARIAS: Body peeling Sales del Atlantico met natuurlijke zeezout en/of Replenish Body gommage met zout uit de Himalaya//massage:aromatherapie verwennerij//bodymask met o.a. de geur van jasmijn en sinaasappel//45 minuten €75,-

3x gezicht en lichaam massage | APoEM - 90min | nu € 399,00!; Ook als duo arrangement te boeken voor gezicht en lichaam (€ 150,- p.p.)

Ben je geïnteresseerd?

Wij nemen een andere weg naar een mooie huid!
Comments are closed.