Weg met ongewenste haartjes! Vrijwel alle lichaamsdelen zoals gezicht, armen, benen, borst, rug en bikinilijn kunnen met laserlicht worden behandeld. Maar omdat laserlicht wordt geabsorbeerd in het pigment van het haar, is het een voorwaarde dat de haartjes donker zijn. Blonde haren bevatten geen pigment en kunnen dus niet behandeld worden.

De kop van het laserapparaat heeft een doorsnede van 1 cm: klein, maar zeer effectief. De laser pakt per seconde vele haarzakjes tegelijkertijd aan. Al flitsend dringt de energie van het apparaat door in het pigment rond de haarwortel. Hierdoor worden de haarwortelcellen opgewarmd en vernietigd.

Waarom laseren?

  • Na de eerste behandeling is er al zichtbaar resultaat
  • Na gemiddeld zes behandelingen is alle haargroei zo goed als verdwenen
  • Een behandeling duurt niet lang en is veilig
  • U hoeft zich niet meer druk te maken over regelmatig harsen of scheren

Goedkoper dan in het ziekenhuis

MediSkinCare, het bedrijf dat de ontharingsbehandelingen bij ons uitvoert, stuurt dezelfde dames door het land om bij verschillende instituten en ziekenhuizen ontharen mogelijk te maken. Daar is het alleen vaak veel duurder dan bij ons.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Gelaats ontharing wordt vaak ook door de zorgverzekeraar vergoed! Doe de zorgverzekeringscheck om te kijken of uw verzekeraar dit ook vergoedt.

Maak nu een afspraak

1 dag per maand is er een specialiste in onze salon aanwezig. Wilt u weten wanneer de eerstvolgende dag is? Neem dan contact op met onze specialistes door te bellen met 015 2133 133 of maak gebruik van het contactformulier.


test-footerMAAK ONLINE EEN AFSPRAAK
BEKIJK ONZE PRIJSLIJST
STEL UW VRAAG
DOE DE ZORGVERZEKERING CHECK