Dr. Murad producten zijn gebaseerd op wetenschappelijke en klinisch onderzoek. Centraal bij Dr. Murad staat het gepatenteerde Cellular Water Principe : “de basis van een gezonde huid is vermogen van iedere cel om vocht vast te houden. Daarom, als we sterkere cellen vormen, kunnen we ziekten bestrijden en de tekenen van het ouder worden vertragen”. Dit is de basis van de Dr. Murad producten!

Dr. Murad was het eerste doktersmerk dat zijn ingrediënten langs de hoge maatstaven van farmaceutische richtlijnen legde, want naast het feit dat Dr. Murad dermatoloog is, is hij ook apotheker en onderzoeker. Dr. Murad heeft vele patenten achter zijn naam staan, die weer door andere huidverzorgingsmerken worden gebruikt. Kortom, de Dr. Murad producten zijn A-kwaliteit.

We zijn er trots op dat we de mooie, effectieve en heerlijke huidverzorgingsproducten van dr. Murad in onze online shop mogen aanbieden. Een uitgebreide lijn van verzorgingsproducten die elkaar uitstekend aanvullen. De huidverzorgingsproducten uit de verschillende lijnen zijn goed met elkaar te combineren, zodat u zelf een huidverzorgingsregime op maat kunt samenstellen. Dit doen wij overigens uiteraard ook graag voor u, mocht u er niet uitkomen. Dr. Murad heeft een ingenieus en duidelijk 3-stappen systeem aan zijn producten toegekend, zodat het voor iedereen duidelijk is, hoe een huidverzorgingsregime op maat kan worden gemaakt. En hoe u de Dr. Murad producten dient te gebruiken op weg naar een gezonde, stralende huid.


test-footerMAAK ONLINE EEN AFSPRAAK
BEKIJK ONZE PRIJSLIJST
STEL UW VRAAG
DOE DE ZORGVERZEKERING CHECK