We worden graag mooi oud. Maar door vervelende vlekjes, ongewenste rimpeltjes, donkere kringen en een grauwe huid zien we er soms ouder uit dan we ons voelen. Ons spiegelbeeld zegt iets anders dan we willen horen. Maar dat hoeft niet!

Maak kennis met de nieuwste generatie Deep Clean Microdermabrasie. Microdermabrasie is jaren niet weg te denken uit onze salon. Het is ook bij Ambiance Beauty de meest effectieve en huidvriendelijke manier om uw huid te laten stralen.

Vanaf november 2014 werken wij met de nieuwste generatie Deep Clean Microdermabrasie waardoor wij de volgende huidproblemen nog beter tegen kunnen gaan:

  • vlekkerige huid en/of zonneschade
  • verwijde en duidelijk zichtbare poriën
  • een verstopte, dikke huid
  • vale, grauwe en futloze huid
  • diepere lijnen

Een behandeling met Deep Clean Microdermabrasie verminderd aanzienlijk de dode huid laag en levende cellen nemen in aantal toe van 40% naar maar liefst 65% in 14 dagen. Het resultaat: een zichtbaar jongere huid.

De techniek van de nieuwe Deep Clean Microdermabrasie

De dode huidcellen worden verwijderd van de huid en afgezogen door een handstuk tezamen met vuile aluminiumoxide kristallen voor het behalen van een gelifte, stevigere en verbeterde huid met een mooie glans en teint. De Deep Clean Microdermabrasie techniek geeft door de aluminiumoxide kristallen (een van de krachtigste mineralen in de natuur) en de vacuüm zuigfunctie een zeer intensieve peeling.

Huidfasen

Een jonge huid is van nature glad en rimpelloos. Naarmate we ouder worden, vermindert de elasticiteit en het zelfherstellend vermogen van de huid, waardoor rimpels en plooien verschijnen. Vaak gaat dat gepaard met onregelmatigheden en kleurveranderingen. Dit wordt veroorzaakt door in- en externe factoren. Denk aan genen, maar ook aan overmatige blootstelling aan zonlicht, ongezonde voeding en roken.

Een stralende oogopslag

Deep Clean Microdermabrasie kan het best omschreven worden als een professionele peeling van de huid. Deze methode maakt het mogelijk een jonge stralende huid door de jaren heen te behouden. Veelal is Deep Clean Microdermabrasie gericht op één gezichtszone. Op die manier kunnen rimpeltjes of vlekjes heel gericht worden aangepakt.

Het resultaat

Al direct na de behandeling treedt er zichtbaar resultaat op. De nieuwe huidlaag verzorgt een stralend vitaal effect. Dit positieve korte termijn effect maakt de behandeling erg vriendelijk. Maar bij huidverbetering gaat het natuurlijk juist om de lánge termijn effecten. Voor langdurig huidverbeterend resultaat raden we u daarom aan om voor een kuur te kiezen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Wist u dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze behandelingen tot wel 100% vergoedt? . Dit verschilt per verzekeraar en per polis. Wij checken voor u of uw verzekering uw behandelingen vergoed. Hier leest u daar meer over

Deep Clean Microdermabrasie met nabehandeling BeautyTec SIM

Klik hier voor de prijslijst


test-footerMAAK ONLINE EEN AFSPRAAK
BEKIJK ONZE PRIJSLIJST
STEL UW VRAAG
DOE DE ZORGVERZEKERING CHECK