LavieSage is een onmisbare schakel in onze strijd voor huidverbetering. De werkzaamheid en het resultaat van onze behandelingen is vaak zo goed als dat ons lichaam gevolg kan geven aan de intentie van de behandeling. Dat wil zeggen: we kunnen de huid wel proberen te stimuleren maar als de huid niet de nutriënten in huis heeft om aan de slag te gaan, blijkt het gewenste resultaat moeilijk te behalen. We zeggen dan wel eens dat de huid ‘uit conditie’ is.

De huid kan ‘uit conditie’ zijn door onderliggende klachten als darmproblemen of insuline resistentie. Dankzij de nutricosmetics van LavieSage kunnen wij ons nu ook met de binnenkant ‘bemoeien’ waardoor het resultaat van onze behandeling nog beter wordt!

Webshop

Wij verkopen de producten van Laviesage ook vanuit onze webshop

Waarom zou ik ze nodig hebben; ik eet toch gezond?

Onze huid wordt constant van binnenuit door bouwstoffen uit gezonde voeding gemaakt. Onafhankelijke studies hebben echter bewezen dat onze huidige voeding lang niet meer voldoende nutriënten bevat om ons jong, fit en gezond te houden. Zelfs niet als we bewust eten. Velen zijn zich daar al van bewust en gebruiken supplementen om tekorten te voorkomen.

 

LavieSage gebruiksschema

LavieSage gebruiksaanwijzingen

 


test-footerMAAK ONLINE EEN AFSPRAAK
BEKIJK ONZE PRIJSLIJST
STEL UW VRAAG
DOE DE ZORGVERZEKERING CHECK