Zwitserse expertise

Het cosmeticahuis La Colline is opgericht in Zwitserland en is het resultaat van de samenwerking tussen Zwitserse biologen en een team van cosmeticadeskundigen.

Het concept van La Colline is gebaseerd op de unieke combinatie van Zwitserse expertise op het gebied van de strijd tegen huid-veroudering en actieve plantaardige extracten.

Bij behandelingen met La Colline wordt gebruik gemaakt van authentieke Oosterse massage-technieken. Door de holistische benadering van schoonheidsbehandelingen bereikt u een totale ontspanning van lichaam en geest.

Klik hier voor alle La Colline behandelingen

Skinologie Treatment

Luxe anti-ageing en relaxbehandeling die de huidstructuur verfijnt d.m.v. een zachte maar intensieve bio-peeling. Tevens wordt de huid verwend met een anti-rimpel collageen vliesmasker en een ontspannende drukpuntenmassage. Tot slot ontvangt u een oosterse hoofdhuidmassage en een handmassage voor het ultieme gevoel van welzijn.

Vital Express treatment

Cell white express treatment: Anti-ageing en verzachtende behandeling van het gezicht, hals en decollete. Een onspannende hoofdhuidmassage en een intensief revitaliserend masker.

Delicat Regenerating Treatment met Collageen

De huid hervindt haar soepelheid en stevigheid door het gebruik van het collageen masker. Het resultaat is een stevigere, beter gehydrateerde en zachte huid. Geschikt voor de meest gevoelige huiden.

Revitalizing Lift Treatment

Een mini-facelift met een direct en langdurig resultaat. Dit revitaliserende programma is ideaal voor intens vermoeide huid met een doffe uitstraling.

Cell White Treatment

Voor een huid waarbij effectief controle uitgeoefend dient te worden op het pigmentatieproces. De behandeling en thuisverzorging zuivert de cellen, kalmeert en werkt intensief anti ageing.

Youthfull eyes Treatment

Deze anti-ageing behandeling heeft als doelstelling alle problemen rondom de ogen te elimineren; donkere kringen, wallen en fijne lijntjes. U hervindt een energieke oogopslag. Met speciaal oogmasker, masker voor de huid en hoofdhuidmassage.

La Colline
Zwitserse expertise
Het cosmeticahuis La Colline is
opgericht in Zwitserland en is het
resultaat van de samenwerking
tussen Zwitserse biologen en een
team van cosmeticadeskundigen.
Het concept van La Colline is
gebaseerd op de unieke combinatie
van Zwitserse expertise op het
gebied van de strijd tegen huidveroudering
en actieve plantaardige
extracten.
Bij behandelingen met La Colline
wordt gebruik gemaakt van
authentieke Oosterse massagetechnieken.
Door de holistische
benadering van schoonheidsbehandelingen
bereikt u een totale
ontspanning van lichaam en geest.La CollineZwitserse expertise

Het cosmeticahuis La Colline is opgericht in Zwitserland en is het resultaat van de samenwerking tussen Zwitserse biologen en een team van cosmeticadeskundigen. Het concept van La Colline is gebaseerd op de unieke combinatie van Zwitserse expertise op het gebied van de strijd tegen huidveroudering en actieve plantaardige extracten.

 

Bij behandelingen met La Colline wordt gebruik gemaakt van

authentieke Oosterse massagetechnieken. Door de holistische

benadering van schoonheidsbehandelingen bereikt u een totale

ontspanning van lichaam en geest.


test-footerMAAK ONLINE EEN AFSPRAAK
BEKIJK ONZE PRIJSLIJST
STEL UW VRAAG
DOE DE ZORGVERZEKERING CHECK