Een gezonde huid bestaat uit 15 ‘lagen’. Helaas worden dit er door externe en interne factoren steeds meer waardoor de huid met de jaren in kwaliteit erg achteruit gaat.

Onze succesvolle microdermabrasie is er helemaal op gericht om de beschadigde huid terug te brengen tot 15 lagen, ofwel een gezonde huid. De daarop volgende glycolpeeling werkt aan het verbeteren van de kwaliteit van deze 15 huidlagen.

Wat is een glycolpeeling?

Glycolpeelings bestaan uit verschillende concentraties fruitzuren, de kunst is deze juist te doseren en hun juiste applicatietijd te bepalen. In principe kan je huid 1 glycolpeeling per week aan.

Tijdens de behandeling ervaar je een korte prikkeling van enkele minuten. Al na de eerste behandeling heeft u weer een frisse, extreem gereinigde huid. Na 3 tot 6 behandelingen is het zichtbare resultaat optimaal.

Fruitzuren

Glycolpeelings op basis van fruitzuren hebben een behoorlijke groei doorgemaakt. begin jaren negentig waren er slechts 4 producten op basis van fruitzuren. Halverwege de jaren negentig heeft het product zich echt bewezen en sindsdien zijn er meer dan 200 producten op de markt die van deze techniek gebruik maken.

De glycolpeeling die Ambiance gebruikt, heeft een extreem hoge concentratie actieve werkstoffen. De actieve werkstoffen in een glycolpeeling zijn grotendeels fruitzuren. Dit zijn de allerkleinste moleculen die in cosmetica gebruikt worden. Het voordeel hiervan is dat ze dieper doordringen in de huid. Door de hoge concentratie fruitzuren is dit een behandeling die alleen door deskundig personeel uitgevoerd mag worden.

Vergoeding zorgverzekeraar

Wist u dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze behandelingen tot wel 100% vergoedt? . Dit verschilt per verzekeraar en per polis. Wij checken voor u of uw verzekering uw behandelingen vergoed. Hier leest u daar meer over

Glycolpeeling

Klik hier voor de prijslijst


test-footerMAAK ONLINE EEN AFSPRAAK
BEKIJK ONZE PRIJSLIJST
STEL UW VRAAG
DOE DE ZORGVERZEKERING CHECK