Yvonne over haar MESO kuur

Om in goede conditie te blijven eet ik gezond, sport ik regelmatig en verzorg ik twee keer per dag mijn gezicht met reinigings- en verzorgingsproducten. Ik ben tevreden over het resultaat dat ik daarmee kan bereiken. Alleen mijn vermoeide gezichtsuitstraling was hiermee niet gemakkelijk te verbeteren. Meso-therapie leek een geschikte aanpak en voor mij een aanvaardbare methode om mijn gezicht in een betere conditie te krijgen.

Op basis van mijn hiervoor beschreven verhaal is tijdens het intakegesprek in overleg met mij bepaald dat de vijftien Meso-behandelingen zouden worden onderverdeeld in drie aanpakgebieden van elk vijf behandelingen. De totale Meso-kuur werd voorafgegaan door vier Bio Face Lifting behandelingen. Tijdens de eerste reeks Meso-behandelingen werd de nadruk gelegd op anti-aging, daarna op vulling en ten slotte op lifting. De behandelingen vonden binnen een tijdsbestek van tien weken twee keer per week plaats. Deze planning leek aanvankelijk een aanslag op mijn agenda, maar werd al snel door de behandeling en de sfeer in de salon een aangenaam rustpunt in mijn week.

Over het resultaat van de Meso-therapie ben ik erg tevreden. De conditie van mijn gezichtshuid is zichtbaar verbeterd; dit is ook waarneembaar voor mijn omgeving die niet weet dat ik een Meso-kuur heb gedaan. Mijn huid ziet er schoon uit, heeft een frisse gezonde kleur en voelt soepel aan.  Lijntjes op mijn voorhoofd en rond mijn ogen en lippen vallen minder op en mijn verzorgingsproducten worden beter opgenomen.

Kortom, de Meso-kuur heeft voor mij een mooi resultaat opgeleverd. Ik ben dan ook zeer gemotiveerd om dit resultaat vast te houden aan de hand van periodieke vervolgafspraken.

Alle voor-/na foto’s op onze website zijn eigen materiaal. Het zijn door ons behaalde resultaten op onze klanten. De foto’s mogen onder geen geval door derden gebruikt worden.

Voor/na foto behandeling van Acné


Ambiance Beauty acne behandeling voor na foto

Voor/na foto behandeling van Acné


Ambiance Beauty acne behandeling voor na foto

Voor/na foto behandeling van Acné


Ambiance Beauty acne behandeling voor na foto

Voor-/Na foto Pigmentvlekken

 

Voor-/Na foto Pigmentvlekken

Voor-/Na foto Trichodiscomen

Voor-/Na foto Striae

Reactie n.a.v. behandeling met de T Away

Hartelijk dank voor het mooie resultaat na de behandeling met de take-away.
Dankzij dit apparaat hoeft couperose geen probleem meer te zijn.

Met vriendelijke groet,
M. van der Werf.

Voor/na foto kuur Glycolpeelings

Resultaat Glycolpeeling Voor na

Voor-/Na foto Pigmentvlekken

Voor-/Na foto kuur Beauty Angel