Blog

De behandeling van trichodiscomen

Behandeling-van-Trichodiscomen

Niet lang geleden liep Gerda bij ons binnen. Gerda heeft een vrij zeldzame afwijking op de huid: trichodiscomen. Ze heeft de A-type variant van het birt-hogg dube syndroom wat wordt gekenmerkt door deze karakteristieke huidafwijking die bij haar in het gelaat en vooral op haar oren voorkomt.

Voordat ze bij ons binnenliep, was Gerda met haar trichodiscomen al in het ziekenhuis geweest waar ze op allerlei manieren is behandeld met o.a. laser en snijden. Zeer pijnlijk en zonder het gewenste resultaat.

Top 5 anti-ageing food

Ambiance-beauty-top-vijf-anti-ageing-food

Iedereen die serieus aan de slag wil met anti-ageing, zal niet alleen moeten letten op buitenkant (de huid), maar ook op de binnenkant. Wij hebben de top 5 anti-ageing ingrediënten voor je opgesomd. Zorg dat je deze met vaste regelmaat in je voedselpatronen verwerkt!

Een smakelijke anti-ageing shake

Ambiance-beauty-recept-voor-een-smakelijke-anti-ageing-health-shake

Een recept voor een hele smakelijke anti-ageing shake voor een goed begin van de dag of gewoon als tussendoortje!

  • 1 rijpe avocado
  • 100 ml kokoswater
  • 1/2 bakje bramen/ frambozen
  • 1 schepje tarwegras

Een succesverhaal: zwangerschaps striae

Ambiance-Beauty-Voor-Na-foto-van-Striae

Even een succesverhaalt tussendoor. J. is een moeder van achterin de 30. Ze kwam al jaren bij ons in de salon voor gezichtsbehandelingen en op een dag ging het gesprek over de striae waar ze al 13 jaar mee rondloopt.

Striae zijn strepen die op de huid die kunnen ontstaan als iemand snel dikker wordt. J. heeft de striae overgehouden aan haar zwangerschap. Het is een van de meest lastige en hardnekkigste huidproblemen die we voorbij zien komen in onze salon en gelijk ook de reden waarom heel veel vrouwen niet meer in bikini willen.

Een leerzame week

Een-leerzame-week

Nadine Ruijgrok, Ambiance Beauty – Af en toe (heel af en toe) vraag ik me wel eens af of mensen weten hoeveel tijd wij investeren in trainingen, cursussen, inspiratie-sessies, ‘bijspijker’-cursussen, seminars etc. etc.. Ons vakgebied ontwikkelt zich echt heel snel. Niet alleen leren we steeds meer over de huid (het grootste orgaan van ons lichaam), de technologische ontwikkelingen volgens elkaar ook snel op. Dit vraagt een hoop van ons als huidspecialiste.

Nieuw per september 2012: L’Institut de Cosmeceuticals

NIEUW-LIC

Schoonheidsspecialisten en – instituuten kiezen steeds vaker voor peelings. MESO therapie, Glycolpeelings, Microdermabrasie, zijn hier voorbeelden van. Bij Ambiance hebben we ook een aantal van dit soort behandelingen. Deze behandelingen zijn erop gericht de huidcellen (weer) te activeren door toedoen van celdeling. Een bewezen mooi proces, maar zeker niet oneindig inzetbaar!

Natuurlijk worden we ouder, maar wel graag zo mooi mogelijk

Lavie-Sage-Blog-artikel

Nadine Ruijgrok, Ambiance Beauty – In mijn constant ontwikkelende vak van de huidverzorging en huidverbetering is het soms lastig te doorzien wat nu wel of juist niet effectief is. Iedereen die bij Ambiance Beauty komt wil graag een mooie huid die er jong en stralend uitziet. Ook moet het resultaat bij voorkeur gisteren zichtbaar zijn. Een injectable of kuur van de dermatoloog is dan erg verleidelijk maar omdat daar ook gevaren op de loer liggen heb ik voor mijn bedrijf een heldere filosofie ontwikkeld die zich de afgelopen jaren steeds duidelijker is gaan aftekenen. We voegen niets aan het lichaam toe wat er niet in thuis hoort. De voedingssupplementen van Lavie Sage, vanaf 2006 voor de consument beschikbaar, hebben dezelfde filosofie.